1 Mayıs 2015 Cuma

Web sitesi kurma rehberi

WEB SİTESi Mi KURMAK MI İSTİYORSUNUZ?
İşinizle ilgili veya hobi olarak bir web sitesi kurmak istiyorsunuz fakat nasıl kuracağınızı bilmiyorsunuz. Bu yazımızda nasıl web sitesi kurulur öğreneceksiniz.
Web sitenizi kurmak için aylarca araştırmalar yapmanıza, önceden tecrübe sahibi olmanıza artık gerek kalmadı. Bu sistemle herkes bir web sitesi kurabilir. Bu sistemle kurulan siteler Seo dostudur. Bu yüzden arama motorlarında çok hızlı yükselirler. Ayrıca sistem bir kez öğrenildikten sonra birden fazla Websitesi kurulabilir. Bu sistemle web site kurmak ücretsizdir. 
PEKİ NEDiR BU SiSTEM?
Peki nedir bu sistem dediğinizi duyar gibiyim. Sistemimizin adı Wordpress tabanlı site kurmak. Wordpress blog açmak için bir sistem değil miydi? Bunu wordpress blogları ile karıştırmayın. Bu sistem Wordpressin bizlere sunmuş olduğu ikinci bir hizmettir. Bu sistemin mantığı ise en az uğraşlar en kaliteli arama motoru dostu siteler kurmaktır.
WEB SİTESİ KURMA REHBERİ NEDİR? NE İŞE YARAR?
Web sitesi kurma rehberi sadece bir kaç adımda hayal ettiğiniz siteleri nasıl kuracağınızı resimlerle videolarla adım adım anlatan, özellikle sıfır bilgi sahip olanlar için özel olarak oluşturulmuş dijital bir site kurma kılavuzudur.
PEKİ WEB SİTESİ KURMA REHBERİNİN NE GİBİ FAYDALARI VAR?
  • Sıradan internet kullanıcılarına göre anlatıldığı için bu rehberli dünyanın dünyanın en kolay ve en kaliteli İste kurma yöntemini anlatım bu sistemle herkes site kurabilir. 
  • Kulaktan dolma bilgiler yerine adım adım anlatımlarla kafanız hiç karışmayacak. 
  • Tüm anlatımlar resimli, ayrıca resim üzerinde işaretli yönlendirmeler bulunmaktadır.
  • Eğitim videoları sayesinde aklınızda soru işareti kalmayacak.
Kısacası bu rehber size balık vermeyecek, balık tutmayı öğretecek…
Şimdi geldik en önemli konuya. Sitemi kurdum peki ziyaretçiler nereden ve nasıl gelecek? Web sitesi kurma rehberi sizlere adım adım Site kurmayı öğretecek ama bununla bitmeyecek. Siteniz ne kadar çok faydalı bilgi ile dolu olsa bile ziyaret edilmedikçe kimseye bir faydası olmaz. Web sitesi kurma rehberi bunu da düşünmüş ve sitenizin arama motoru sonuçlarında ilk sırada çıkan site olma yollarını gösteriyor. 
Bu sistemin adı Seo. Seo yaptırmanın ücreti 750 $ +KDV'den başlamaktadır. Fakat bu sistemde Seo eğitimi 150 TL değerinde. Ayrıca web sitesi kurma rehberi sayesinde sitenizden nasıl kazanç sağlayacağınızı da öğrenebilirsiniz. Site üzerinden para kazanma rehberi 200 TL değerindedir. Web sitesi kurma rehberi sayesinde daha bir çok sorunun cevabını bulabilirsiniz. Web sitesi kurma rehberini Bu linkten hemen dijital olarak satın alabilirsiniz. Aşağıda ürün fotoğraflarını görebilirsiniz.

Ayrıca ürün sahiplerinin çok iddialı bir sözü '' hayatta bir çok hayalimiz olabilir; maalesef çoğu için yapabileceğimiz bir şey yok. Ancak hayaliniz kendi sitenizi kurabilmek ve en önemlisi başarılı bir web sitesine sahip olmak ise web sitesi kurma rehberi sizi bu hayale zevkle ulaştıracaktır.'' 
Web sitesi kurma rehberi satın alma linki http://www.xticaret.com/xticaret/?414_85187

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder